Wand

In bestaande particuliere woningen zal vaak gekozen worden voor een systeem met wandunits.

Deze systemen worden zonder veel problemen ingepast in elk denkbare situatie, zijn fluisterstil en worden door hun oogstrelend design zelfs een high-tech blikvanger in elk interieur.

Alle wandmodellen kunnen koelen en verwarmen.

Ontdek onze verschillende modellen:

• Classic
• Premium
• Prestige
• Interior

Wandmodel ClassicMet één druk op de knop.

Single Split en wand units , voor koelen en verwarmen.

Een single split unit bestaat uit een binnenunit die hoog aan de wand wordt gemonteerd en een buitenunit. Ze worden vaak toegepast in woon- en slaapkamers en kleine kantoren.

Op een multi split airconditioner kunnen, afhankelijk van het type, op één buitenunit twee of drie binnenunits worden aangesloten. Deze units werken onafhankelijk van elkaar en worden elk met een infrarood afstandsbediening geleverd. Vaak worden deze units toegepast als er meerdere kleine vertrekken moeten geconditioneerd worden en in grotere ruimtes zonder verlaagd plafond.

Met één druk op de knop garandeert u een optimale luchtverdeling en een juiste temperatuur.

Dit model is in 5 capaciteiten leverbaar: 2,25 kilowatt / 2,75 kilowatt / 3,5 kilowatt / 5,1 kilowatt en 6,8 kilowatt.

Wandmodel Airco PrimiumDe oogstrelende PREMIUM INVERTER Single Split of Multisplit wandmodellen , voor koelen en verwarmen, hebben een unieke revolutionaire stijl.

Het Inverter systeem biedt de mogelijkheid de koelcapaciteit aan te passen aan de vraag, waardoor tot 30% energie bespaard wordt. Inverter systemen worden zowel in single als multi uitvoering geleverd.

Dit model is in 5 capaciteiten leverbaar: 2,47 kilowatt / 2,7 kilowatt / 3,5 kilowatt / 5,1 kilowatt en 6,8 kilowatt.

Wandmodel PrestigeDe nieuwste reeks Airconditioners, de PRESTIGE-reeks, is een assortiment knap ontworpen, uiterst stille airconditioners van slechts 14,5 cm diep. Ze verfrissen en ontsmetten de ingeblazen lucht maximaal door het Silver Nano Health System. Zowel de filter als de verdamper van deze toestellen zijn uitgerust met een laagje piepkleine zilveratomen dat zorgt voor de eliminatie van meer dan 650 soorten bacteriën !

Dit model is in 4 capaciteiten leverbaar: 2,7 kilowatt / 3,5 kilowatt / 5,1 kilowatt en 6,8 kilowatt.

Wandmodel InteriorEen van de meest markante modellen is de nieuwe INTERIOR. Dit decoratieve superslanke wandmodel wordt toegepast in de meest diverse en vooruitstrevende interieurontwerpen. Door gebruik van de laatste nieuwe "state of the art" technieken is dit toestel uiterst stil en comfortabel. De typische zilverkleurige satin look geeft dit model een extra dimensie.

Dit model is in 1 capaciteit leverbaar: 2,7 kilowatt

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
 
Luiten Ambachtstraat 32
4944 AT  Raamsdonk
T 0162 – 517 292
info@aartskoeltechniek.nl