Uitmuntende service

“Zeker en koel met het serviceprogramma van Aarts Koeltechniek”
“Storingen gebeuren zelden tussen 9 en 5, wij staan altijd voor u klaar”


Aarts Koeltechniek levert altijd kwaliteitsproducten, maar consequent onderhoud blijft onmisbaar. Hierdoor kan het aantal storingen beperkt blijven en de levensduur van installaties worden verlengd. Daarnaast kunnen wij uw installaties in beheer nemen waardoor, bij controle van het IMH (VROM) of de milieuambtenaren van de gemeente of provincie, alles altijd voldoet aan de wettelijke eisen.

• Bewakingssystemen
Er zijn diverse mogelijkheden om vanuit uw of onze stoel de temperaturen van koel- of vriesinstallaties te registreren, beheren of te bewaken.

• Serviceprogramma Voor alle installaties hebben wij een passend serviceprogramma. Of het nu een kleine of een grote koude installatie betreft, er wordt evenveel aandacht en zorg aan besteed. En het maakt niets uit of wij de installatie hebben verzorgd of dat u in een later stadium kiest voor Aarts Koeltechniek. Goed onderhoud voorkomt namelijk uitval op de verkeerde momenten. Onderhoud doen we van groot tot klein, van één aircosysteem tot en met instellingen, grote bedrijven of dienstverleners. We bieden diverse programma’s aan. Van
basisonderhoud tot all-in service of overeenkomsten volgens uw wensen.

• Storing en onderhoud
Indien er zich onverhoopt toch een storing voordoet is het prettig als deze zo snel mogelijk verholpen wordt. Daarom staan wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week paraat.

• Maatwerk
Aarts Koeltechniek zal u altijd helpen om de beste keuzes te maken wanneer u een nieuwe installatie overweegt. Zeker wanneer het een vraagstuk betreft waar maatwerk vereist is. Hierbij zal de onze expertise u navigeren om bij de best mogelijke oplossing te komen.