Mobiele AircoHet veranderende klimaat zal ons steeds meer op hittegolven trakteren. Wanneer de hitte als het ware in uw huis gaat zitten, voelt u zich vaak moe en lusteloos. Ook omdat u moeilijker in slaap kunt komen. Een airco kan dan uitkomst bieden.

Een gezonder binnenklimaat
Waar een ventilator de warme lucht enkel verplaatst, zorgt een airco dat deze werkelijk wordt afgekoeld en afgevoerd. Tegelijk verlaagt hij de luchtvochtigheid, zodat het minder klam aanvoelt. Ideaal is een temperatuur van ± 22°C met een relatieve luchtvochtigheid rond 50%. Dat noemen we bij Aarts Koeltechniek de ‘comfort zone’: omstandigheden waarin lichaam en geest optimaal presteren. Als het in huis fors warmer en/of vochtiger is, voelt u zich meteen minder aangenaam en fit. Ook het zuiveren van de lucht is belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Dat is voor iedereen prettiger, maar met name voor mensen die last hebben van benauwdheid of een allergie.

Een airco voor iedereen
Aarts Koeltechniek brengt het comfort van airconditioning binnen ieders bereik. Met een geheel vernieuwd assortiment mobiele airco’s. Plus een mobiele variant met buitenunit. Onze producten zijn gunstig geprijsd, eenvoudig te bedienen en worden geleverd met twee jaar garantie.


Mobiel met een buitenunit

De nieuwe mobiele airco’s van Aarts Koeltechniek brengen meteen verkoeling waar het nodig is. Dat is voor iedereen prettiger, maar zeker voor mensen die veel last hebben van de hitte. Voor een blijvende oplossing kiest u één van onze wandmodellen.

Een mobiele airco van Aarts Koeltechniek is een prima oplossing als u meteen resultaat wilt. Temeer daar u hem op verschillende plaatsen kunt gebruiken.

Direct verkoeling om u heen
Stop de stekker in het stopcontact, voer de bijgeleverde afvoerslang naar buiten en uw airco is klaar voor gebruik. Het effect is meteen merkbaar. Vooral omdat u een mobiele airco van Aarts koeltechniek precies kunt inzetten op de plek waar ú verkoeling nodig heeft.

Deze modellen kunnen koelen tot 2,2 kilowatt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
 
Luiten Ambachtstraat 32
4944 AT  Raamsdonk
T 0162 – 517 292
info@aartskoeltechniek.nl