Free Joint Multi systeemMet een Samsung Free Joint Multi systeem kunnen 1 tot 4 ruimtes verwarmd of gekoeld worden met slechts 1 buitentoestel.

In iedere ruimte kan een binnentoestel vrij gekozen worden: ofwel een mooi wandtoestel, ofwel een ultracompacte 1-weg cassette ofwel een kanaalmodel met bijbehorende roosters.

De keuze hangt af van de gebruiker, de nodige capaciteit, het design of de inbouwmogelijkheden van die ruimte.

Het buitentoestel is dankzij het gebruik van inverter technologie in staat om hoge rendementen af te leveren zowel in koeling als in verwarming. Deze techniek laat toe aanzienlijke energiebesparingen te realiseren ten opzichte van conventionele systemen en zorgt in combinatie met elektronische expansieventielen voor een verbeterd comfort met minimale temperatuursschommelingen.

De capaciteit van het FJM buitentoestel kan kleiner gekozen worden in vergelijking met klassieke systemen. Immers, verschillende ruimtes hebben vrijwel nooit de maximum theoretisch te installeren koel of verwarmingscapaciteit gelijktijdig nodig.

Het Samsung FJM systeem laat toe om het jaar rond met een compacte buitenunit de verschillende ruimtes optimaal te koelen of te verwarmen. Hierdoor wordt de schaarse buitenruimte slechts minimaal ingenomen.

Design
Voor een klassiek interieur, een modern interieur, of alles daartussen, steeds kan er naar wens gekozen worden uit 3 types binnentoestellen:

Premium wandmodellen
De zilverkleurige modellen worden hoog aan de wand geplaatst en zijn standaard uitgerust met een elegant aanzuigpaneel dat zichzelf sluit bij het uitschakelen. Het mooie Digital i, een digitaal oog met groene LED indicatie, laat op ieder moment zien wat de actuele situatie van uw airconditioner is

1- Weg Cassette

De 1-weg cassettes zijn door hun geringe inbouwhoogte van slechts 18 cm en een unieke inbouwbreedte van 39cm eenvoudig te integreren in het verlaagd plafond van kleinere ruimtes, zoals kantoren, praktijkruimtes, hotelkamers of slaapkamers. Het mooie zichtbare decoratiepaneel past bovendien qua lengte exact in een plafond met tegelmaat van 120 cm.

Kanaalmodel

Kanaalmodellen worden volledig ingebouwd in verlaagde plafonds of technische ruimtes. Ze hebben als voordeel dat ze kunnen beantwoorden aan de hoge eisen die gesteld worden in complexe airconditioning installaties. De lucht wordt door flexibels of buizen naar de gewenste inblaasopeningen verdeeld en in de ruimte heel comfortabel verdeeld door roosters.

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u contact opnemen met:
 
Luiten Ambachtstraat 32
4944 AT  Raamsdonk
T 0162 – 517 292
info@aartskoeltechniek.nl