Cassette

De Cassette Systemen zijn speciaal ontworpen om ingebouwd te worden in een verlaagd plafond.

Dit type toestel wordt bijna volledig ingebouwd in het verlaagd plafond; enkel het stijlvol decoratiepaneel blijft zichtbaar. De behandelde lucht wordt uitgeblazen in één, twee of vier richtingen. Een stijlvolle, stille oplossing die vaak in winkels, restaurants, vergaderzalen en kantoren wordt toegepast.

Alle cassettemodellen kunnen koelen en verwarmen.

Ontdek onze verschillende modellen:

• 1 – Weg
• 2 – Weg
• 4 – Weg

1 – weg Cassettemodel



Een stijlvolle oplossing
De 1 - weg cassettes zijn door hun geringe inbouwhoogte van slechts 18 cm eenvoudig te integreren in het verlaagd plafond van kleinere ruimtes.

Het mooie zichtbare decoratiepaneel past bovendien qua breedte exact in een plafondmaat met tegelmaat van 120 cm. De koele of warme lucht wordt op de meest comfortabele manier in de ruimte verdeeld dankzij het unieke design van het uitblaasliniaal.

De standaard ingebouwde condenswaterpomp heeft een opvoerhoogte van 70 cm wat de toepassing van deze 1-weg cassettes in nagenoeg alle omstandigheden mogelijk maakt.

Dit model is in 2 capaciteiten leverbaar : 2,8 kilowatt en 3,5 kilowatt

2 – weg Cassettemodel



Airconditioning in kleine, middelgrote of grote ruimtes kan eenvoudig gerealiseerd worden met de unieke 2-weg cassette.

De 2 crossflow ventilatoren werken extreem stil, waardoor het binnenklimaat op een rustige wijze 's zomers én 's winters optimaal gehouden wordt. De 2-weg cassette neemt bovendien slechts 23 cm hoogte van het verlaagd plafond in. Het stijlvolle decoratiepaneel dat zichtbaar is, past in breedte exact in een plafond met tegelmaat van 120 cm. De koele of warme lucht verdeelt zich op een uiterst comfortabele wijze via de twee speciaal vormgegeven linialen.

Dit model is in 2 capaciteiten leverbaar : 5,5 kilowatt en 7,0 kilowatt

4 – weg Cassettemodel



Wenst u uw airco op een mooie wijze in uw interieur te integreren zonder veel verbouwingen? Dan is de 4 - weg cassette (600x600mm), uw oplossing.

Dit model kan in een standaard plafondpaneel gemonteerd worden. Dankzij de opbouw kan de luchtverdeling perfect afgestemd worden volgens de toepassing van de ruimte.

De luchtuitworp gebeurt naar vier richtingen waardoor een optimale luchtverdeling ontstaat en er geen grote temperatuurverschillen optreden.

Dit model is in 4 capaciteiten leverbaar: 5,5 kilowatt / 7,0 kilowatt / 9,6 kilowatt en 11,3 kilowatt.

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u contact opnemen met:
 
Luiten Ambachtstraat 32
4944 AT  Raamsdonk
T 0162 – 517 292
info@aartskoeltechniek.nl